Shecan K Over Karina

Enthousiast, betrokken en gedreven

Over Karina

Ik ben Karina, onderneemster, echtgenote en moeder van twee dochters. Ik heb een passie voor gezelligheid, interieur en warme, authentieke menselijke contacten.
Daarnaast vind je me, als ik even tijd heb, in een hoekje met een boek of ga ik wandelen met mijn hond Marcel.

Mijn professionele carrière is op zijn minst verscheiden te noemen.

In 2001 richtte ik, na het behalen van de noodzakelijke vakbekwaamheid, samen met mijn echtgenoot het transportbedrijf YM Trans op.

Gedurende jaren bouwde ik mijn eigen carrière uit in de zorgsector, in eerste instantie als medisch laboratoriumtechnoloog.
Na mijn veertigste ben ik nog gaan verder studeren met de focus op kwaliteits- en procesmanagement. Hierdoor kon ik op mijn werk doorgroeien en als verbetercoach hield ik mij bezig met het implementeren van kwaliteitsrichtlijnen en het optimaliseren van processen.

In 2016 nam ik samen met Yves de beslissing om YM Trans verder uit te bouwen en voltijds ondernemer te worden. En wat een avontuur is dat gebleken!
Ik heb hard gewerkt, meerdere keren met mijn hoofd tegen de muur
gelopen, fier geweest, gevloekt, gelachen en geweend!
De rode draad in de voorbije jaren is altijd geweest dat ik op zoek was naar een klankbord, hulp, kennis en ondersteuning om mij te helpen mijn weg te vinden in het ondernemerschap.

Als zaakvoerster van een KMO ben je de motor van je bedrijf en heb je als leidinggevende weinig of geen sparring partners. In tegenstelling tot grote bedrijven waar er vaak een gans team is waarmee je op hoger niveau van gedachten kan wisselen.
Je staat voor keuzes en uitdagingen en zowel klanten, leveranciers als medewerkers hebben grote verwachtingen. Dit vergt dan ook zeer veel energie en ervaring leert mij dat dit ook heel eenzaam kan zijn.

Met dit in mijn achterhoofd nam ik dit jaar de beslissing om mij in te zetten voor andere ondernemers én SheCan was geboren.

over karina

Het is de missie van SheCan om zaakvoerders van kleine ondernemingen en eenmanszaken (met een bv):

  • FINANCIEEL VAARDIGER te maken zodat ze perfect kunnen samenwerken met hun boekhouder én ook zelf overzicht hebben over hun cijfers
  • te ondersteunen met hun FINANCIËLE ADMINISTRATIE zodat ze meer tijd hebben om bezig te zijn met hun corebusiness

 

 

 

Blijf op de hoogte

Mis geen enkele tip over je financiën!
Laat hieronder je naam en e-mailadres achter. We gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens en delen die nooit met derden.

Succes gaat niet over het resultaat, het gaat over wat je leert op je weg er naartoe

Vera Wang